sâmbătă, 18 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateCum să ne ferim de jafuri? Sfaturile a doi polițiști ieșeni specializați...

Cum să ne ferim de jafuri? Sfaturile a doi polițiști ieșeni specializați în prevenție

Este bine să ai încredere în vecini atunci când pleci în concediu? Ce măsuri trebuie să iei când pleci de acasă pentru ca hoții să nu îți intre în locuință?

Doi polițiști din Iași au fost invitați în studioul ”Ziarului de Iași” ca să-ți explice tertipurile și metodele prin care hoții sparg apartamente sau îți intră în casă într-un moment de neatenție.

De asemenea, cei doi polițiști explică metodele folosite de hoți pentru a sparge autoturismele, cum ne putem apăra în fața tâlharilor care smulg bijuterii și telefoane mobile pe stradă, metodele prin care hoții fură din buzunare/poșete și cum ne putem proteja de aceștia atunci când ne urcăm într-un tramvai sau mergem prin locuri aglomerate și care sunt zonele din Iași preferate de hoții de buzunare.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE