joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateCum se explică noul „miracol românesc” al pandemiei cu numere mici. E...

Cum se explică noul „miracol românesc” al pandemiei cu numere mici. E de scurtă durată, spun medicii

În februarie 2021, numărul persoanelor infectate cu coronavirus care ajungeau în spitale era în scădere în România. De asemenea, numărul bolnavilor în stare gravă se diminuase iar presiunea pe sistemul de sănătate românesc era în scădere. Acum, pericolul pare departe. Dar e așa?

S-a vorbit atunci de un așa numit „miracol românesc” al pandemiei, în condițiile în care coronavirusul suferise mai multe mutații, dintre care cele mai contagioase erau tulpinile descoperite în Marea Britanie și Africa de Sud.  În special prima variantă speriase țările din Europa, care luau măsuri tot mai dure de carantinare, căci campania de vaccinare era încă la început. 

Citește articolul complet în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE