Cum sunt călcate frecvent în picioare regulile privind lățimea drumului dintre case

Data:

Pentru mulţi conducători auto, intrarea pe unele drumuri de acces a devenit probă de îndemânare. Nu doar fundăturile la care au acces mai multe proprietăţi se află în această situaţie, dar şi străzi din municipiul Iaşi şi mai multe segmente de drum judeţean

O neînţelegere a câtorva vecini care locuiesc pe o stradă din Holboca a atras atenţia Ziarului de Iași asupra unei situaţii care se regăseşte peste tot într-un fel sau altul: lăţimea drumului de acces la proprietate. Maricel Butnaru, care locuieşte în capătul străzii Oborului, cale de acces închisă la un capăt, spune că administraţia comunei a eliberat autorizaţii de construire pentru ultimele imobile fără să ţină cont de normativele în vigoare. Altfel spus, strada nu depăşeşte patru metri dintr-un gard în altul, lăţime afectată şi mai mult de stâlpii reţelelor electrice aflaţi în afara curţilor.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related