Cutremur la vârful Serviciilor Secrete! Generalul (r)Iulian Cristian Gherghe a fost arestat preventiv pentru delapidare

Data:

Curtea Militară de Apel București a dispus, sâmbătă, arestul preventiv pentru 30 de zile, pentru inculpatul Iulian Cristian Gherghe, general în rezervă, pentru delapidare.

Cunoscut în lumea serviciilor secrete, Gherghe a ocupat până în urmă cu doi ani funcția de director adjunct al Direcției Generale de Informații a Apărării. Din această postură, el a sustras din fondurile de criză de război ale instituției circa 179.000 de dolari. Timp de un an, banii au fost ținuți într-un seif, iar Gherghe s-a folosit de ei pentru a-și cumpăra un teren în Corbeanca pentru a-și construi o casă. Purtătorul de cuvânt Curții Militare de Apel,judecătorul George Dorel Matei, a confirmat pentru G4Media că Generalul (r) Iulian Gherghe a fost arestat pentru 30 de zile. Procurorii militari l-au reținut vineri, iar sâmbătăt s-a dispus arestul prevenitv.

Conform informațiilor G4Media, Gherghe și-ar fi recunoscut în parte vina, motivând că a luat banii cu titlu de „împrumut”. El ar fi reușit să restituie o parte din bani.

Citește articolul complet pe G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată: Sunt nevinovată, dar nu mai candidez

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată. Flavia Boghiu...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu rămâne în funcție....

Soția procurorului general, detașată încă 3 ani la CSM

Soția procurorului general va continua să fie detașată la...

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, din Autostrada Transilvania, vor începe abia anul viitor | Bihoreanul

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, de 28,55 kilometri,...