Dacia a prezentat Manifesto, un prototip futurist

Data:

Dacia Manifesto, poate cea mai futuristă creaţie a constructorului auto de la Mioveni, a fost prezentată azi publicului. Deocamdată, prezentarea a avut loc doar online, însă a stârnit, la nici o jumătate de oră de la eveniment, o multitudine de reacţii.

Deşi constructorul auto nu a oferit absolut niciun fel de detalii ce ţin de partea tehnică a maşinii – singura informaţie oficială a fost că e vorba despre un prototip – imaginile oficiale de mai jos lasă să transpară un detaliu important: Dacia Manifesto e o maşină electrică. Sau, cel puţin, aşa pare să fie acest prototip.

Concluzia această a fost trasă ţinând cont de lipsa eşapamentului.

Citește și: A venit momentul ca Bruxelles-ul să blocheze banii europeni pentru România?

Putem, de asemenea, presupune că e vorba despre un concept-car tot-teren, date fiind accesoriile vizibile în imagini, cum ar fi troliul montat în partea frontală, dimensiunile jantelor (de cel puţin 17 sau 18 ţoli), dar şi faptul că toate imaginile au fost făcute în afara şoselelor.

Absenţa portierelor şi a parbrizului duce, de asemenea, către concluzia unui vehicul de agrement off-road.

Nu lipseşte, ca element de identitate a mărcii, noul logo, vizibil pentru prima dată pe un alt prototip spectaculos, Dacia Bigster, prezentat în premieră în ianuarie anul trecut, scrie ARGEȘUL ONLINE.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related