miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăLa ziDacian Cioloș: "Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez...

Dacian Cioloș: „Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern”

Imediat după ce Klaus Iohannis a declarat că a decis să-l desemneze candidat la funcția de premier pe Dacian Cioloș, liderul USR a anunțat că formațiunea pe care o reprezintă este gata să-și asume responsabilitatea guvernării și să pornească negocierile cu celelalte partide.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern.Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern. Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR” a scris Cioloș pe Facebook.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE