sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăDacian Cioloș, scandalizat de noua sesizare a DLAF la adresa lui Dan...

Dacian Cioloș, scandalizat de noua sesizare a DLAF la adresa lui Dan Barna: ”O mizerie, a treia oară când Barna e vizat în momente-cheie de instituțiile statului. Sunt trei coincidențe stranii”

Dacian Cioloș, competitorul lui Dan Barna pentru funcția de președinte al USR PLUS, a reacționat violent la noua sesizare făcută de Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) la DNA la adresa lui Barna.

Cioloș a calificat la B1 TV inițiativa instituției guvernamentale drept ”o mizerie” și a spus că e o triplă coincidență, colegul său de partid fiind vizat de anchete în trei momente-cheie: la candidatura la prezidențiale, la intrarea în guvern ca vicepremier și în competiția internă din USR PLUS.

”O mizerie. Primele suspiciuni au fost aruncate pe piață în campania prezidențială, apoi când a intrat în guvern ca vicepremier, și acum e a treia oară, în competiția internă din USR PLUS. Dan Barna a clarificat mereu. Nu vi se pare totuși o coincidență stranie? Trei coincidențe. Da, eu sunt în competiție cu Dan Barna, dar când o mizerie e o mizerie, trebuie spus. Și nu are ce căuta o instituție a statului într-o competiție internă”, a spus Cioloș la B1 TV.

Citește întreg articolul pe G4Media.ro

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE