Dacian Cioloș va conduce partidul USR, după ce Congresul a exclus cuvântul ”PLUS” din numele formațiunii politice: ”Astăzi PLUS a fost îngropat” (surse)

Data:

UPDATE Ora 14:15 Surse din cadrul USR PLUS contrazic informația conform căreia viitorul partid condus de Dacian Cioloș se va numi doar USR, susținând că ”brandul și siglele cunoscute rămân deocamdată așa”

  • ”Nu se schimbă nimic automat. Nu voiam să introducem asta și în statut și asta a fost respins azi. Acum statutul e doar cu USR. Și asta nu ne-a împiedicat să folosim în campanii USR PLUS”.

știrea inițială

Dacian Cioloș va conduce partidul USR, după ce Congresul a exclus cuvântul ”PLUS” din numele formațiunii politice, au declarat surse USR PLUS pentru G4Media.

Practic, noua denumire a partidului este acum doar ”Uniunea Salvați România”, așa cum s-a făcut remarcat pe vremea când era condus de Dan Barna.

Sigla USR va fi tot cea albastră, după ce și logo-ul portocaliu al PLUS a fost eliminat.

  • ”Astăzi PLUS a fost îngropat”, au mai spus sursele G4Media.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...