Damian&Brothers, la Festivalul Etniilor

Data:

Sârbi, bulgari, evrei, maghiari, rromi, ucraineni, slovaci, germani și machedoni vor recrea atmosfera Banatului de altădată la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș prin Programul Național „Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023”, organizează cea de-a XXII-a ediția a Festivalului Etniilor în zilele de 17 și 18 iunie 2023 la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, str. Avram Imbroane, nr.1.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, instituție de cultură finanțată de Consiliul Județean Timiș, propune două zile de folclor autentic românesc și al etniilor bănățene, costume tradiționale frumos păstrate și restaurate, multă voie bună și bucurie la un eveniment în care, de peste 20 de ani, sărbătorim multiculturalitatea și convivialitatea spațiului bănățean.

Citește și: Accident cu patru persoane rănite, printre care și doi copii, pe DN7, unde o căruță și un autoturism s-au izbit

Invitatul special al serii este bandul Damian&Brothers. Damian Drăghici, compozitor și interpret, este un nume cunoscut în peisajul muzical național și internațional. A cântat alături de Joc Cocker, James Brown, Cindy Lauper, Shaggy, Zucchero, în cadrul turneului european „Night of the Proms Tour” din 2004 și 2006. În 2006 a concertat alături de Nigel Kennedy, la concertul „Classical meets Jazz” din Piața Constituției din Capitală. Din 2006 este liderul proiectului Damian&Brothers, cu care a scos 2 albume „Magdalena” și „Romaniac” și a susținut peste 600 de concerte. Muzica Damian&Brothers îmbină stiluri muzicale diferite cu mesaj puternic împotriva discriminării etnice.

Continuare în Banatul Azi!

Urmărește PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: banatulazi.ro)

spot_imgspot_img
Banatul Azi
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Uber și Bolt versus taxi. Ce alimentează conflictul  | Ziarul de Iași

Concurența dintre firmele de taxi tradiționale și serviciile de...

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...