duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăDan Barna: Cerem vineri în coaliție demisia premierului Cîțu. Dacă nu va...

Dan Barna: Cerem vineri în coaliție demisia premierului Cîțu. Dacă nu va fi demis, depunem moțiunea

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat că în şedinţa coaliţiei de vineri seara formaţiunea pe care o reprezintă va încerca să meargă pe „calea elegantă” şi va cere demisia de onoare a premierului Florin Cîţu. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, USR PLUS are pregătită moţiunea de cenzură care va fi semnată şi de parlamentarii AUR.

Vicepremierul a susţinut însă că nu a negociat nimic cu AUR, adăugând că atunci când e vorba de o moţiune de cenzură în care un Guvern nu mai are sprijin este „un vot de conjunctură pe un subiect important”.

„Nu am negociat nimic cu AUR. Domnul Moşteanu a spus că avem o moţiune de cenzură pregătită (…), am deschis-o spre vot tuturor parlamentarilor. Au avut loc discuţii, eu nu am avut niciun fel de discuţii, cei de la AUR au spus că vor susţine această moţiune a USR PLUS. Dacă se întâmplă lucrul acesta, va fi foarte bine. Este o miză importantă ca această coaliţie să meargă mai departe cu un alt premier (…) Prea s-au obișnuit unii să spună că USR PLUS nu are nicio altă opțiune decât să spună sărumna la PNL”, a comentat Dan Barna în emisiune la Digi24, citat de Agerpres.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE