Dan Diaconescu a scăpat și de controlul judiciar și va fi judecat în libertate

Data:

Dan Diaconescu a scăpat și de controlul judiciar și va fi judecat în libertate, Judecătoria Constanţa dispunând, marţi, revocarea respectivei măsuri. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

„Soluţia pe scurt: În baza (…) , revocă măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă prin nr. 235 din data de 13.04.2023 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul penal nr. 9546/212/2023, faţă de inculpatul DCD, (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.08.2023″, a anunţat Judecătoria.

Citește și Topul celor mai bune orașe studențești din 2023

La începutul lunii în curs, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, ambele infracţiuni în formă continuată.

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, în data de 7 aprilie, el fiind acuzat de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, a informat, la acea dată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related