David Ionel, tenismenul de 19 ani care a câștigat Comesad BCR Open: „Am luptat până la final”

Data:

David Nicholas Ionel a spart gheața la Comesad BCR Open, câștigând pentru prima dată în cariera lui un turneu de 25.000 de dolari. Tenismenul român în vârstă de doar 19 ani și jumătate a fost extrem de fericit pentru succesul înregistrat la Pitești, unul care îi deschide calea ascensiunii în ierarhia mondială. Momentan a urcat un singur loc cu cele 25 de puncte acumulate, fiind la începutul acestei săptămâni pe 311 ATP.

Rămas singurul jucător român pe tabloul de simplu în sferturile de finală, David Nicholas Ionel a devenit favoritul numărul 1 și al publicului de la Pitești, nu numai cap de serie numărul 1.

Ionel a fost susținut frenetic de piteștenii prezenți în număr foarte mare în fiecare zi la turneul Comesad BCR Open.

El a fost și protagonistul unui moment antologic în semifinale, extrem de gustat de public: în timpul unui schimb de mingi cu tunisianul Moez Echargui, i-a sunat alarma telefonului, alarmă care nu s-a oprit până când David nu s-a dus la scaun și a cotrobăit prin geantă după telefon!

A.S: – Câștigător la Comesad BCR Open! Cât a fost de greu sau de ușor?
– A fost destul de greu pentru că mi-am făcut eu un pic munca mai grea în câteva meciuri, deoarece nu am jucat atât de bine. Dar am luptat până la final.

A.S: – A fost vreun moment în care să renunți? Și dacă da, cum ai reușit să te remontezi? 
– În finală, la 3-1 și 40-15 pentru el am crezut că o să pierd, deoarece toate mingile îi intrau iar eu eram un pic demoralizat. Dar mi-am revenit!

Citește articolul integral pe arges-sport.ro

Citește și: Consumul de alimente procesate afectează creierul. Chiar și 2 prăjituri te pun în pericol

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related