David Popovici s-a calificat lejer la Mondialul de Natație, în semifinalele probei de 200 m liber

Data:

Înotătorul român s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber, cu timpul de 1:45.86. Este cel de-al treilea timp al seriilor, fiind depășit de Luke Hobson (1:45.69) și de Matthew Richards (1:45.82).

În semifinalele care vor avea loc tot astăzi, de la 15:11, s-au mai calificat următorii înotători: Tom Dean (Marea Britanie), Honjoon Lee (Coreea de Sud), Kieran Smith (SUA), Lucas Henveaux (Franța), Katsushiro Matsumoto (Japonia), Fernando Scheffer (Brazilia), Felix Auboeck (Austria), Pan Zhanle (China), Alexander Graham (Australia), Marco de Tullio (Italia), Sunwoo Hwang (Coreea de Sud), Rafael Miroslaw (Germania) și Antonio Djakovic (Elveția). 

Citește și FOTO Cum arată catedrala ortodoxă din Odesa după ce a fost bombardată de ruși și cum arăta înainte

David Popovici va înota în cea de-a doua semifinală, programată de la ora 15:17, pe culoarul al cincilea. Finala va avea loc marți, 25 iulie, de la 14:02, titrează Sport.ro.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul – WTA pregătește reguli noi

Cazul Simonei Halep schimbă tenisul - WTA pregătește reguli...

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Trei dintre ultrașii...

Nicoleta Dincă și-a anunțat retragerea de la naționala de handbal feminin

Încă o jucătoare din vechea gardă își anunță retragerea...