De 7 ori BRAVO! Ei sunt zeciștii ieșeni de la Evaluarea Națională!

Data:

Primele rezultate la Evaluarea Naţională, înainte de contestaţii, au fost făcute publice în cursul zilei de ieri, şapte elevi din judeţ obţinând media maximă, 10.00. Astfel, trei elevi de la Colegiul „Costache Negruzzi“ şi trei elevi de la Colegiul Naţional, alături de un elev de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă“ Târgu Frumos, sunt singurii absolvenţi de clasa a VIII-a care au nota 10.00 atât la Limba română, cât şi la Matematică.

„Ziarul de Iaşi“ îi prezintă, punând accentul pe povestea elevului de la şcoala generală din Târgu Frumos: o surpriză plăcută pentru toată lumea, un elev care are media 10.00 şi în anii de studiu, şi care ne-a mărturisit că nu a făcut nicio secundă de meditaţii, ci a venit la examen doar cu ce a învăţat la şcoală sau singur.

Colegiul Naţional „Costache Negruzzi“ din Iaşi se laudă în acest an cu trei elevi care au reuşit să obţină note maxime la cele două probe scrise, Limba română şi Matematică, la Evaluarea Naţională. Astfel, Andra VârlamRobert Lascăr şi Amalia Lefter sunt cei trei elevi de zece de la „Negruzzi“.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Conducerea Penitenciarului Giurgiu susține că a reclamat posibile înşelăciuni săvârşite de angajaţi

Conducerea Penitenciarului Giurgiu precizează că a informat, anul trecut,...

Un director de la DSP Arad a folosit un dispozitiv cu electroşocuri pe un coleg

Poliţiştii au intervenit, marţi, la sediul Direcţiei de Sănătate...