De ce boicotează consilierii PNL ședințele CJ. „Să vină Dragoș Bucur și «Visuri la cheie»!”

Data:

Liderul gălățean al liberalilor explică motivul tergiversării proiectului care vizează demolarea unor proprietăți de la marginea municipiului Galați. Se pare că PNL-iștii vor să vină Pro TV-ul și să filmeze totul, ca în show-ul coordonat de Dragoș Bucur.

Trece timpul…

Este unul dintre subiectele la modă din ultima săptămână: consilierii PNL evită ședințele Consiliului Județului Galați, iar un proiect important care vizează exproprierile de pe Drumul de Centură (DJ 251M) nu pot fi aprobate. Numai de chestiuni serioase nu avea chef pagina de Pamflet a „Vieții libere”. Fiind decizie patrimonială, conform legii, este nevoie de votul a două treimi din numărul posesorilor de mandat din acest for. Au trecut trei ședințe de CJ, liberalii lui George Stângă încă se ascund și nu se știe dacă și când ar putea trece la treabă. Pe de altă parte, filiala PNL Galați a emis un comunicat de presă în care acuză despotismul președintelui CJ Costel Fotea.

Zvonul femeii de serviciu

Se pare, totuși, că nicio reacție nu este pe bune, că inclusiv Fotea blufează. Femeia de serviciu care mătură sediul liberalilor de Covurlui susține că unul dintre eroii negativi ai acestor zile ar fi prins din zbor esența proiectului buclucaș și i-a speriat și pe ai săi colegi. „Băi, fiți atenți ce au în cap PSD-iștii din Consiliu! Vor să ne dărâme casele ca să facă centura aia mică de pe lângă oraș! Eu propun să nu ne mai prezentăm la ședințe, ca să nu treacă proiectul. O fi un pas mare pentru municipiu să aibă o centură ca lumea, dar e un pas înapoi pentru noi, cei din PNL, care vom rămâne sub cerul liber”, ar fi comentat reprezentantul partidului cu săgeată.

Ce spune Stângă

Ce să înțelegem? Că înșiși liberalii de apă dulce dețin proprietăți la periferia reședinței județului sau doar n-au prins miezul proiectului și au dat bir cu fugiții „just in case”, blocând astfel lucrările într-o perioadă în care până și vremea ține cu noi? Am încercat să obținem părerea liderului Stângă, însă acesta a preferat să fie misterios: „Ați văzut filmul «Don’t Look Up»? Sunt interese mari la mijloc, ni se vrea răul, ne simțim urmăriți și, până la urmă, de ce să fie stricate niște case? O să fim de acord doar dacă va fi chemat Dragoș Bucur de la emisiunea «Visuri la cheie» de la Pro TV. Să le dărâme el, să strigăm cu toții «Mută autocarul!». Asta vrem.” No comment. (VIAȚA LIBERĂ)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...

Cum va fi vremea de Paște. În unele zone din țară se așteaptă ninsori

Cum va fi vremea de Paște. Temperaturile urmează să...

Statul român este dator cu milioane de euro către producătorii de filme din străinătate

Statul român este dator cu milioane de euro către...