De ce este Mihai Chirica cel mai „penal” primar de oraş mare

Data:

După ce luni a fost vizitat de procurori în dosarul Vixen’s, iar miercuri a fost chemat la audieri în calitate de suspect în dosarul „Veranda”, primarul Mihai Chirica s-ar putea vedea scăpat săptămâna viitoare de un alt dosar „greu”, în care este judecat pentru abuz în serviciu: dosarul Skoda. Epopeea dosarelor penale ale lui Mihai Chirica este însă departe de a se finaliza. Iată un scurt istoric al acestora.

„Până în anul 2024 nu ştim câte dosare vor fi, pot fi patru, pot dispărea unele sau să apară altele. Întrebarea nu e dacă sunt dosare, ci dacă sunt găsit vinovat, sau dacă am sau nu probitatea morală ca, atunci când mă consider nevinovat, să candidez sau nu. O să vedem atunci”, a răspuns joi Mihai Chirica jurnaliştilor care l-au întrebat, după audierea acestuia de către procurori în dosarul Veranda, dacă va candida la alegerile locale din 2024, în condiţiile în care este implicat în mai multe dosare penale.

Citește și: Secție de Psihiatrie cronici cu bani din PNRR, la Spitalul din Alba Iulia. Unde se va construi și ce dotări va avea clădirea

Primul răspuns la socoteala dosarelor penale l-ar putea primi edilul de Iaşi, de la magistraţii Judecătoriei Bârlad, săptămâna viitoare, în dosarul Skoda.

După strămutarea procesului de la Iaşi, la Judecătoria Bârlad, procesul a fost suspendat, în aşteptarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie privind prescripţia răspunderii penale, care îl favorizează pe primul gospodar al Iaşului.

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News

(Sursă foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale bogate | Gazeta de Dimineață

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale...