duminică, 26 septembrie 2021
AcasăJustițieDecizie a instanţei: la ziua copilului trebuie să participe ambii părinţi divorţaţi

Decizie a instanţei: la ziua copilului trebuie să participe ambii părinţi divorţaţi

Un ieşean a trebuit să se adreseze instanţei pentru a putea să-şi vadă fetiţa după divorţ. Despărţirea s-a oficializat în februarie 2020.

Timp de un an, tatăl şi-a mai putut vedea copilul, dar din ce în ce mai rar. În cele din urmă, în martie, fosta soţie i-a condiţionat vizitele la copil de obţinerea unei hotărâri judecătoreşti. Ca urmare, S.Z. s-a adresat instanţei, prin două acţiuni. Prima dintre ele, aflată încă în desfăşurare, vizează printre altele stabilirea unui program de vizite definitiv. Prin a doua acţiune, pe calea ordonanţei preşedinţiale, ieşeanul şi-a cerut tot dreptul de a-şi vedea fetiţa.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE