joi, 27 ianuarie 2022
AcasăRecomandateDecizie de carantinare, anulată în instanță. Cum a arătat un bărbat din...

Decizie de carantinare, anulată în instanță. Cum a arătat un bărbat din Zalău că măsura e incorectă

Georgel Babiuc, din Zalău, a venit din Italia și a intrat în România prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea în data de 9 decembrie 2021. Cu toate că a venit dintr-o ”zonă albă”, respectiv regiunea Regiunea Emilia/Romagna, iar Italia nu a intrat în zona de risc epidemiologic decât în data de 10 decembrie, cetățeanul a primit un SMS de la autorități prin care era informat că are obligația să intre în carantină, potrivit Monitorului de Săalaj.

Susținut de către Adrian Cristian Secu, student la drept în București, Georgel Babiuc a contestat decizia la Tribunalul Sălaj și a avut câștig de cauză.

Conform şedinţei publice din 13 decembrie 2021, Tribunalul Sălaj “Admite contestaţia formulată de petentul Babiuc Georgel cu domiciliul în mun. Zalău, jud. Sălaj, în contradictoriu cu intimata Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare (…) şi dispune anularea Deciziei de confirmare a carantinării nr. 1970388/09.12.2021 a D.S.P. Satu Mare.”

Articolul ntegral, în monitoruldesalaj.ro!

Foto (descriptiv): Facebook Poliția de Frontieră

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE