VIDEO Declarația stranie a lui Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare”

Data:

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut un discurs cel puțin bizar la inaugurarea Sălii Polivalente din Bistrița. Liderul PSD a afirmat că a venit la inaugurarea “unei case mortuare”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață”, a spus Marcel Ciolacu.

Din informațiile publice, liderul PSD nu a fost la inaugurarea unei capele în ziua respectivă, ca să facă referire la acel obiectiv.

Citește și: Lui ÎPS Teodosie i-a fost tăiat microfonul de Ziua Marinei, pentru a-i scurta slujba

„Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local și echipa sa, care au reușit, în doi ani și jumătate, să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Info Bistrița.

Ciolacu l-a imitat pe um primar PNL

Recent, primarul PNL din Voiteg, județul Timiș, a taiat panglica pentru a inaugura o capelă mortuară, pe care a anunțat că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor din zonă.

Citește și: Consiliera milionară de la Ministerul Digitalizării, asociată la un coafor din Londra

Mândru de isprava sa, primarul a publicat pozele pe Facebook, unde a anunțat că toți preoții din satele vecine au fost prezenți la inaugurare.

„În cadrul zilei de ieri, a avut loc inaugurarea capelei din comuna Voiteg. La acest eveniment au luat parte reprezentanți ai fiecărei biserici din comuna Voiteg și satul Folea. Aceasta va fi pusă la dispoziție tuturor bisericilor și organizatiilor religioase de pe raza comunei noastre. Multumesc tuturor preoților și participanților ai acestui eveniment”, a scris primarul Ioan Niculae Pop.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

2 COMENTARII

  1. […] Declarația stranie a lui Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare”. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut un discurs cel puțin bizar la inaugurarea Sălii Polivalente din Bistrița. Liderul PSD a afirmat că a venit la inaugurarea “unei case mortuare”. „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit PressHub […]

  2. […] Declarația stranie a lui Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare”. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut un discurs cel puțin bizar la inaugurarea Sălii Polivalente din Bistrița. Liderul PSD a afirmat că a venit la inaugurarea “unei case mortuare”. „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit PressHub […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related