marți, 30 noiembrie 2021
AcasăRecomandateDedicație în stil manelist de la Mihai Chirica, la concertul lui Adi...

Dedicație în stil manelist de la Mihai Chirica, la concertul lui Adi Minune la Tiki Village (VIDEO)

Apariție surprinzătoare, aseară, a primarului Mihai Chirica la concertul susținut de manelistul Adi Minune la Tiki Village. Edilul nu s-a mulțumit doar să asiste la spectacol, ci a oferit, la rândul său, un mic show prin dedicațiile citite de Minune pe scenă în fața iubitorilor de manele.

„Minunea administratiei româneşti, primarul Chirica al Iașului, a fost văzut aseară la concertul lui Adi Minune de la Tiki Village, care a început pe la miezul nopții. Se știe fauna care se aduna in locatie la astfel de evenimente, unde minunatul nostru se simte ca acasă. Într-o stare de self esteem ridicat, a ajuns la concluzia ca trebuie sa dea o dedicatie primariei Iasi. Ceea ce a si facut”, scrie Dan Radu, liderul Asociației Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, pe pagina sa de socializare.

„Mulțumim domnului primar, Mihai Chirica, pentru dedicațiile nocturne pe ritmuri de manele. „FĂRĂ NUMĂR”. Așa să curgă proiectele pentru Iași, nu numai bani în buzunar”, scrie și deputatul USR PLUS Filip Havârneanu.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE