Șeful de la Investiții a fost dat afară și scos din echipa de fotbal a primarului din Iași

Data:

Primarul a găsit vinovatul pentru întârzierile la marile investiții ale Primăriei. Adevăratul șef la Investiții a devenit acum pensionarul Dumitru Tomorug, readus de Mihai pe contract de consilier. Culmea, nici Tomorug nu fusese competent în ultimii ani înainte de pensionare, primarul reproșându-i public ineficiența și „confiscându-i” mașina de serviciu.

REPORTER DE IAȘI dezvăluise faptul că Marius Părpăliță a picat concursul de șef de la Investiții cu nota 4,80, dar că făcea parte din anturajul primarului, jucând fotbal cu acesta la Ciric. Acum, l-au scos și din echipă: nu mai este agreat în preajma lui Mihai Chirica.

Marius Părpăliță este fostul șef interimar la Investiții Proprii în cadrul Primăriei Iași, după ce a fost eliberat din funcție de către primarul Mihai Chirica și retrimis la Biroul Reglementare Transporturi Urbane.
Părpăliță picase concursul de șef Serviciu organizat special pentru el, luând doar 48 de puncte dintr-un total de 100. Cu toate acestea, primarul trecuse peste slăbiciunile amicului său și l-a fixat în post, printr-o dispoziție pe care acum nu a mai prelungit-o.
Fostul șef de la Investiții a căzut total în dizgrație: nu mai merge nici la partidele de fotbal cu primarul, de la Ciric.

Continuarea în REPORTER DE IAȘI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related