Deplasările în străinătate, pe bani publici, ale oficialilor Primăriei Galaţi în 2022

Data:

Strasbourg, Paris, Copenhaga, Berlin, Tel Aviv, München, Belgrad, Kuşadasi, Catania, Grenoble şi Bruxelles sunt oraşele în care municipiul Galaţi a fost reprezentat, pe parcursul anului 2022, la diferite evenimente şi reuniuni internaţionale.

Pentru că este important ca oraşul nostru să scoată capul în lume, iar autorităţile să înveţe din experienţa şi bunele practici ale altora şi să aplice aceste soluţii în Galaţi, ziarul Viața liberă prezintă situaţia deplasărilor externe ale oficialilor din Primăria Galaţi.

Citește și: Presiuni asupra directorilor Transelectrica, pentru a afla cine a spus presei despre primele exorbitante de Crăciun

Ca la fiecare început de an, în baza liberului acces la informaţiile de interes public, Viața liberă a solicitat Primăriei Galaţi să transmită care au fost deplasările în străinătate efectuate în cursul anului 2022 de către reprezentanţii săi. Datele cerute au vizat: cine şi unde a fost plecat (ţara şi oraşul), perioada deplasării, costurile aferente, cine le-a suportat, dar şi scopul şi rezultatele deplasării.

Citește articolul integral pe Viata-libera.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Primăria Galați / Facebook)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related