Deputata Cristina Rizea, acuzată că s-a folosit de tineri vulnerabili pentru a da țepe

Data:

Cristina Rizea a înființat firme pe numele unor tineri fără educație, ușor de manipulat, pe care le-a administrat dezastruos, fără să își asume nicio răspundere, scrie publicația Ordinea.

Tinerii au consimțit să devină patroni și administratori de fațadă în societăți comerciale ”cazate” în casa familiei Rizea, girând afaceri în domeniul transportului de mărfuri despre care nu știau absolut nimic. Și, neavând habar, au mandatat-o pe Cristina Rizea sau pe soțul acesteia să se ocupe de activitate.

O instanță civilă l-a obligat pe unul dintre patronii de formă să achite un prejudiciu de 92.490 de lei creat în fapt de actuala deputată.

În timp ce tuna împotriva imoralității, corupției și hoției, numele actualei deputate era evocat într-o procedură judiciară a Tribunalului Constanța, în legătură cu o fraudă fiscală. Ne referim aici la dosarul 1575/118/2018 privind falimentul Teosebis Logistics SRL. 

Citește și: Pericolul legii adoptate în Senat nu este pragul pentru abuzul în serviciu

Această firmă a fost înființată în anul 2014 și a avut sediul social într-un imobil din Valu lui Traian deținut de părinții deputatei și folosit de aceasta drept domiciliu familial. Unic asociat și administrator a fost George Popa, un muncitor, după cum reiese din actele insolvenței.

Oficial, Cristina Rizea a fost angajata muncitorului, ocupând funcția de director economic al firmei, după cum se menționează în CV-ul ei (vezi AICI). Până la 31 decembrie 2017, firma a făcut venituri de peste un milion de lei. Totodată, a acumulat datorii de 92.490 de lei, ceea ce a condus la deschiderea procesului de insolvență.

Continuarea în Ordinea


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...

Scabal, un brand inspirat din artă care a creat colecții de excepție | Ampress

Scabal, un brand inspirat din artă. De ce un...

Vizitele familiei regale a României în Oradea și Bihor, în perioada interbelică | Bihoreanul

Vizitele familiei regale a României în Oradea și Bihor....