Deputatul Adrian Miuţescu s-a retras din grupul parlamentar PNL la câteva ore după ce polițiștii judiciari i-au reținut telefonul

Data:

Zi proastă, miercuri, pentru deputatul Adrian Miuţescu, liderul PNL Argeş: poliţiştii judiciari i-au reţinut telefonul, într-o cercetare in rem, despre care – susține parlamentarul – n-ar ști prea multe.

„Dezmint informaţiile (…) potrivit cărora la sediul PNL Argeş ar fi descins procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie sau că aş fi fost „luat” de procurorii anticorupţie. Aceste informaţii sunt false!

La fel de false şi informaţiile referitoare la aşa-zisa audiere a mea de către procurorii DNA.

Singura informaţie reală este aceea că mi-a fost reţinut telefonul mobil de către poliţişti judiciari. Deşi am dubii asupra legalităţii acţiunii, nu m-am opus pentru că nu am nimic de ascuns.

Singura informaţie pe care am primit-o este aceea că este vorba de o cercetare in rem, fără să mi se aducă la cunoştinţă că am vreo calitate în această cercetare”, a scris, miercuri, pe Facebook, Adrian Miuţescu.

Miuțescu este un apropiat și susținător al lui Ludovic Orban, dar și susținător al lui Gelu Tofan, liderul PNL Pitești, instalat la conducerea organizației după alegerile cu scandal și acuzații de fraudă din vara acestui an, alegeri cu privire la care există o contestaţie depusă la Comisia de Onoare şi Arbitraj a PNL, contestaţie nesoluţionată până în prezent.

Adrian Miuțescu: „Conducerea Partidului Național Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului”

La câteva ore după postare, președintele PNL Argeș a anunțat, tot online, că se retrage din grupul parlamentar al PNL și că se dezice de conducerea partidului.

„Din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă și performantă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creșteri galopante la prețurile carburanților și ale energiei.

În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Național Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului. Ce face acum așa zisa echipă câștigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de față, PNL nu are nicio strategie”, a scris Miuțescu pe Facebook.

„Nu mă dezic de liberalism”


Liderul PNL Argeș a mai adăugat:

„Nu pot să fiu părtaș la așa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetățenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră și lipsită de orice contact cu realitatea.

De aceea, de azi mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat. Sper ca gestul meu să fie înțeles corect și să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar și pentru colegii din teritoriu, de la aleși locali la simpli membri de partid.

Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reușit în două luni de zile să prăbușească încrederea românilor în Partidul Național Liberal.


Voi apăra în continuare interesele argeșenilor în Parlamentul României și mă voi bate pentru proiectele Argeșului, care au fost prioritizate și demarate în forță în timpul Guvernului Orban. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 și sper ca, în ceasul al XII-lea, rațiunea să învingă și noua conducere a Partidului Național Liberal să se îndrepte din nou, spre nevoile și problemele reale ale românilor”.

Citiți si:

Violeta Alexandru a demisionat din grupul parlamentar al PNL (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...