joi, 5 august 2021
AcasăLa ziActualitateDezastru la concursul pentru şefia instanţelor din Bihor. Preşedinta Tribunalului, Carmen Domocoş,...

Dezastru la concursul pentru şefia instanţelor din Bihor. Preşedinta Tribunalului, Carmen Domocoş, a fost notată sub 5

Dintre cele şase funcţii de conducere ale instanţelor din Bihor scoase la concurs, doar una singură a fost ocupată, cea de vicepreşedinte la Curtea de Apel Oradea. Pentru şefia Tribunalului Bihor nu a candidat nimeni, iar actuala deţinătoare a funcţiei, Carmen Domocoş, care a concurat pentru funcţia de vicepreşedinte, a picat examenul. 

Patru funcţii de preşedinte şi două de vicepreşedinte la instanţe au fost scoase la concurs în Bihor, în cadrul unei noi sesiuni de examen organizate în perioada martie – iunie 2021, de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, pentru ocuparea unor posturi vacante. Este vorba despre funcţia de vicepreşedinte la Curtea de Apel Oradea, cele de preşedinte şi vicepreşedinte la Tribunalul Bihor, de preşedinţia Judecătoriilor Marghita, Aleşd şi Salonta.

Citește articolul complet în Bihoreanul.ro

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE