Dezbatere online: „Mecanismul de redresare și reziliență. Sprijin pentru tranziția digitală”

Data:

Biroul Parlamentului European și Reprezentanța Comisiei Europene în România îi invită pe cei interesați de oportunitățile deschise de tranziția digitală , vineri, 10 decembrie 2021, între orele 11:00 – 13:10 (ora României) la dezbaterea online Mecanismul de redresare și reziliență. Sprijin pentru tranziția digitală.

Evenimentul poate fi urmărit  în direct pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România, pe pagina de Facebook a Biroului de legătură al Parlamentului European şi pe contul de  YouTube al Biroului Parlamentului European în România.

Participanții la eveniment vor discuta despre oportunitățile deschise de tranziția digitală, temă aflată și pe agenda de dezbateri din cadrul Conferinței pentru viitorul Europei. Astfel, dezbaterile se vor concentra pe modul în care Mecanismul de redresare și reziliență va finanța investițiile și reformele necesare în sectorul digital pentru ca economiile statelor membre să beneficieze pe deplin de pe urma celui mai mare pachet european de stimulente financiare din toate timpurile. 

Cuvântul de deschidere va fi susținut de Mădălina Beatrice Mihalache, șefa Biroului Parlamentului European în România, și Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România. 

 Vorbitorii principali în cadrul dezbaterilor sunt membrii Parlamentului European Siegfried Mureșan (PPE) și Victor Negrescu (S&D), cărora li se alătură Bianca Muntean, coordonator Transilvania Digital Innovation Hub. Mai multe detalii despre eveniment și agendă găsiți aici. 

 Dezbaterea este organizată cu sprijinul celor 24 de centre Europe Direct din România, fiind dedicat partenerilor acestora din rândul societății civile și reprezentanților mediului de afaceri. 

Citește și: Benzină și motorină mai scumpe de la 1 ianuarie 2022 – PressHub!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...