joi, 2 decembrie 2021
AcasăJustițieDin martor s-a transformat în inculpat. A spus minciuni de frica ucigașului

Din martor s-a transformat în inculpat. A spus minciuni de frica ucigașului

Martor într-un proces de omor, un ieşean a ajuns să fie condamnat pentru mărturie mincinoasă. De teama ucigaşului, el şi-a schimbat în faţa instanţei declaraţia dată iniţial procurorilor.

Audiat de procurori în iulie 2016, Mihai Tăutu a declarat că ziua precedentă, când îl transportase cu căruţa sa pe suspectul de omor, avea în vehicul o furcă cu partea metalică ruptă, ce a fost folosită de ucigaş la lovirea victimei sale. Ulterior, în faţa judecătorilor, Tăutu a negat că ar fi dat o astfel de declaraţie, susţinând că ar fi semnat fără să citească declaraţia scrisă de procurori. De asemenea, şi-a negat declaraţiile anterioare conform cărora văzuse pe unul dintre cei implicaţi în conflict întins pe jos în holul unei şcoli, plin de sânge.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE