duminică, 29 mai 2022
AcasăLa ziSănătateDirectorii a cinci spitale din Timişoara lansează un strigăt de ajutor

Directorii a cinci spitale din Timişoara lansează un strigăt de ajutor

Directorii a cinci spitale din Timişoara lansează un apel public către companiile producătoare şi furnizoare de gaz din România, solicitându-le să nu lase spitalele fără căldură, potrivit TIMPOLIS. Asta, în condiţiile în care EON Gaz a anunţat că va sista azi furnizarea de gaz către Colterm Timişoara.

„În numele tuturor pacienţilor internaţi în spitalele din Timişoara, vă rugăm să ne sprijiniţi prin identificarea unei soluţii care să asigure furnizarea agentului termic în spitalele din municipiul nostru”, se arată în apelul public semnat de managerul Spitalului Clinic Judeţean, Raul Pătraşcu, cel al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, Cristian Oancea, al Spitalului Municipal Timişoara, Daniel Maliţa, al Spitalului de Pediatrie „Louis Ţurcanu”, Ovidiu Adam, şi al Institutului de Boli Cardiovasculare, Constantin Luca.

Ce ar însemna sistarea gazului

Directorii celor cinci spitale spun că, în această perioadă de criză sanitară cauzată de pandemia de covid-19, sistarea gazului – anunţată de EOn pentru astăzi, 26 octombrie – va duce la creşterea gradului de dramatism înregistrat deja.

Articolul integral, pe: TIMPOLIS!

Foto (descriptiv): Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE