sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăJustițieDirectorul Camerei de Comerț Sibiu, reținut de procurori

Directorul Camerei de Comerț Sibiu, reținut de procurori

Directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Eugen Iordănescu, a fost reţinut de către procurori pentru 24 de ore, transmit procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Sibiu.

Director al Camerei de Comerț Sibiu, fost coordonator al programului Sibiu, Regiune Gastronomică 2019 și actual responsabil în cadrul Consiliului Județean Sibiu pentru concursurile de selecție a membrilor consiliilor de administrație ale societăților din subordine, Iordănescu este acuzat de  delapidare, trafic de influenţă, dare de mită şi folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

EXPLOZIV. DIICOT a tăiat brațele caracatiței din Consiliul Județean care a fraudat milioanele din PNDL și „Anghel Saligny”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE