Discurs pro-Rusia în PNL Diaspora: ”Cei care inflamează situația sunt americanii în frunte cu relicva lor de președinte”/ Lider PNL: Noi categoric ne decuplăm total de absurditatea acestor idei

Data:

Andreea Arnăutu, membru în Biroul Politic al PNL Diaspora, propagă pe pagina sa de Facebook un discurs pro-Rusia, în contextul conflictului cu Ucraina.

În mai multe postări susține că americanii care ”i-au masacrat pe prietenii noștri sârbi ucigând femei, copii, bătrâni și răpind teritoriul lor istoric (Kosovo) și făcându-l cadou albanezilor musulmani” au singurul interes în Ucraina de a vinde arme, în timp ce Rusia apără ”Crimeia” și regiunea industrială ”Donbas” care ”fac parte din Federația Rusă”. ”Acestea au fost teritorii istorice rusești”, spune Arnăutu.

În plus, aceasta consideră Ucraina un stat ”artificial”, care ”nu este pentru noi un prieten, poate din contra”. ”Să nu uităm problemele pe care le avem cu această țară artificială cum ar fi Interzicerea limbii române în școli, insula Șerpilor, canalul Bistro și altele. Apoi ei dețin și teritorii istorice românești în care românii alături de alte naționalități sunt discriminați. Românii din Bucovina de Nord și sudul Basarabiei declara că situația lor era mai bună pe vremea rușilor”, a mai scris liberala.

Contactat de G4Media, liderul PNL Diaspora, Viorel Badea, se declară șocat de conținutul paginii de Facebook a colegei sale și promite că va avea discuții cu șeful ei, deputatul Valentin Făgărăşian, prim-vicepreşedinte PNL Diaspora, și președinte al PNL Italia, organizație din care face parte și Andreea Arnăutu.

”Noi categoric ne decuplăm total de absurditatea acestor idei. Nu putem uita niciodată ce le-au făcut rușii bunicilor și străbunicilor noștri. Voi lua legătura cu domnul Făgărășian, pentru că ele este liderul PNL Italia, organizația din care face parte și doamna Arnăutu pentru a avea o discuție cu dânsa”, a declarat Viorel Badea, citat de G4MEDIA.RO.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Consiliera milionară de la Ministerul Digitalizării, asociată la un coafor din Londra

Oana Babagianu, consilier superior la Ministerul Cercetării, Inovării și...

Lui ÎPS Teodosie i-a fost tăiat microfonul de Ziua Marinei, pentru a-i scurta slujba

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a...

România nu există pe harta turismului european. Fără strategie, brand și identitate

Cine să viziteze România și de ce? Fără o...

Șeful de la Investiții a fost dat afară și scos din echipa de fotbal a primarului din Iași

Primarul a găsit vinovatul pentru întârzierile la marile investiții...