Discuții aprinse la Cluj pe tema centurii metropolitane, între consilierii locali USR și primarul Emil Boc

Data:

Discuții aprinse în ședința de Consiliu Local pe tema centurii metropolitane între consilierii locali USR și primarul Emil Boc.

După însușirea studiului de fezabilitate (documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici) de către consiliile locale Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida și Gilău, privind obiectivul de investiții Drum Transregio Feleac TR35-Etapa I Centura Metropolitană TR35 și Drumuri de legătură, actele vor fi trimise către Guvern în vederea organizării licitației de construire.

La proiectul de hotărâre privind votarea studiului de fezabilitate pentru centura metropolitană, Adriana Cristian (USR) i-a reproșat primarului Emil Boc că sunt întârzieri majore în ceea ce privește acest document.

Continuarea, în Monitorul de Cluj!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Arhitectul-șef anchetat, dar „greu de demis”. Și-a mai luat o casă de 130.000 de euro, a patra

De numele lui Alexandru Mustiață, arhitectul-șef al Iașului, se...

Dumneavoastră întrebați, Parlamentul European vă răspunde

Anul trecut, oameni din întreaga UE au scris Parlamentului...