Discuțiile dintre delegațiile Rusiei și Ucrainei s-au încheiat. Va mai urma o rundă de negocieri

Data:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis prin consilierul său, citat de ziarul ucrainean Unian.net, ce a discutat în cadrul negocierilor de luni seară cu delegația Rusiei, informează G4Media.ro. Discuțiile au durat aproximativ șase ore.

Delegația ucraineană a cerut în cadrul discuțiilor cu Rusia, susținute în Belarus, ca invadatorii să-și retragă toate trupele din Ucraina, inclusiv din Crimeea și anumite districte din regiunile Donețk și Lugansk, transmite Ukrinform.net.

Părțile au convenit asupra următoarei runde de negocieri, a declarat Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului lui Volodimir Zelenski.

Potrivit acestuia, „părțile au identificat o serie de subiecte prioritare asupra cărora au fost conturate anumite decizii”. Negociatorii se întorc în capitalele țărilor lor pentru a discuta rezultatele negocierilor.

Citește și: VIDEO Sisteme antiaeriene rusești, distruse de dronele ucrainene lângă Kiev

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...

Cum va fi vremea de Paște. În unele zone din țară se așteaptă ninsori

Cum va fi vremea de Paște. Temperaturile urmează să...

Statul român este dator cu milioane de euro către producătorii de filme din străinătate

Statul român este dator cu milioane de euro către...