DNA a solicitat dosarele de personal ale unor funcţionari din administraţiile foştilor primari PSD Daniel Tudorache şi Marian Vanghelie

Data:

DNA solicitat Primăriei Sectorului 1 dosarele de personal ale fostei directoare economice din cadrul instituţiei, Maria-Magdalena Eftimie, şi ale fostului preşedinte al CA al Companiei de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public-Privat Sector 1, Dragoş Florescu, potrivit unor surse judiciare.

Solicitarea a fost făcută de procuroarea DNA Raluca-Olivia Gheorghe-Anghel în cadrul dosarului penal 161/P/2020 în care este începută urmărirea penală in rem pentru trafic de influență, abuz în serviciu, fals și constituire de grup infracțional organizat.

Maria-Magdalena Eftimie a fost director economic în cadrul primăriei Sectorului 1 pe vremea fostului edil PSD, Daniel Tudorache. Comntabila a fost director economic la primăria Sectorului 5 și la Economat Sector 5.

În mai 2017, Maria-Magdalena Eftimie a fost audiată ca martor la Tribunalul Bucureşti în dosarul penal de corupţie în care fostul edil Marian Vanghelie a fost condamnat în primă instanţă la 11 ani şi 8 luni de detenţie efecrivă. “Pe Marian Vanghelie îl ştiu din 2000, când am lucrat la Primărie în calitate de contabil şef şi apoi director economic”, a declarat ea în faţa instanţei.

Dragoş Florescu a fost preşedinte al CA al Companiei de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public-Privat Sector 1 şi consilier general PSD la primăria Capitalei. Potrivit CV-ului, Florescu a fost şi administrator la companiie publice ale Sectorului 5, Amenajare Edilitară şi Salubrizare şi Economat. El a fost şi director la compania Formenerg din Sectorul 4, deţinută de Transelectrica.

Articolul integral poate fi citit pe site-ul G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prima școală din Europa realizată cu o imprimantă 3D, inaugurată în Ucraina

Prima școală din Europa realizată cu o imprimantă 3D,...

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...