Un profesor predă la grupa la care e student

Data:

Mai mulți angajați ai Universității Petroșani sunt colegi de grupă la o facultate din cadrul acestei universități. Aceștia au început noua facultate, direct din anul al treilea, după ce au avut echivalate studiile anterioare. Unii dintre ei sunt chiar profesori, doctori în specializarea pe care o parcurg, alții doar angajați în aparatul administrativ. Cu toții însă vor fi inginerii minieri de mâine, unii de care are nevoie mineritul sau orice alt sector conex, scrie Gazeta de Dimineață.

Mihai Herbei este cadru didactic la o Universitate în Timișoara și se află la Petroșani cu două ținte. O dată e student la inginerie minieră, deși e doctor în minerit, și pentru a parcurge etapa de avizare obligatorie pentru a deveni coordonator de doctorat.

Alături de aceștia întăresc grupa M31 și Marius Cucăilă, și profesor, dar directorul general administrativ, dar și colegii lui din sectorul administrativ, Ciobea Marin, Sima Mihaela,

Per total, nouă doctori în minerit se specializează în minerit.

10 angajați ai Universității Petroșani (UPET), cadre didactice sau angajați din aparatul administrativ, au devenit studenți în grupă de ”mineri„ – M31. E vorba despre grupa care pregătește viitori ingineri minieri. Cei 10 studenți, nominalizați mai sus, sunt deja cadre didactice, doctori în, ați ghicit, minerit, sau angajați care au un loc de muncă în sectorul administrativ din această instituție. Fiecare spune că are motivul său, dar realitatea nu este doar cea prezentată de ei. Și asta este sesizabilă cu ochiul liber și cu un simț al rațiunii bunului simț.

Citește articolul integral pe Gddhd.ro

Citește și: Investigația de presă nu poate combate plagiatul. Ce face mediul academic?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related