„Doctorul“ din escrocheria „Accidentul“ rămâne cu 23 de ani de închisoare

Data:

Un deţinut care a reuşit să obţină 10.000 de lei într-o singură noapte prin metoda „Accidentul“ şi-a luat şi el ţeapă din partea judecătorilor. Magistraţii Curţii de Apel au admis apelul înaintat de Ianoş Bogdan Benchea împotriva sentinţei iniţiale de condamnare. Doar că singura modificare adusă de judecători a fost să-i scadă din condamnare perioada petrecută în arest preventiv şi partea din pedeapsă executată deja. Adică i-au adus condamnarea la zi. Pedeapsa propriu-zisă a rămas aceeaşi.

„Doctorul“, cum este poreclit în branşa escrocilor pentru calitatea pe care şi-o arogă în convorbirile cu viitoarele victime, era închis în penitenciarul din Copou din 2019 pentru executarea unei pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru tâlhărie, furt, înşelăciune şi tentativă de înşelăciune. În fruntea unei grupări de 17 infractori, reuşise să strângă, în decurs de numai 5 luni, aproximativ 50.000 de euro prin metoda „Accidentul“. De după gratii, el şi-a continuat însă activitatea.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“