Documentul care dovedește că proiectul de OUG pentru programul Anghel Saligny a venit la Ministerul Justiției abia după demiterea lui Stelian Ion

Data:

Un document guvernamental oficial consultat de G4Media.ro arată că Ministerul Justiției a primit abia joi, 2 septembrie, adică la o zi după ce premierul Cîțu l-a remaniat pe ministrul Stelian Ion, proiectul în original de ordonanță de urgență pentru lansarea programului național de investiții ”Anghel Saligny”.

Documentul are ca dată de intrare 2 septembrie, iar Ministerul Dezvoltării este instituția care l-a trimis către Ministerul Justiției. Documentul contrazice astfel versiunea lansată de premierul Florin Cîțu, care l-a acuzat pe Stelian Ion că nu ar fi vrut să avizeze proiectul de OUG. Stelian Ion a declarat în repetate rânduri că Ministerul Justiției nu putea da un aviz de legalitate pentru că nu avea documentul original. Cu toate acestea, Cîțu a semnat pe 1 septembrie cererea de revocare a lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cătălin Cîrstoiu este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...

Urmăriți internațional, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...