Doi bărbați au fost arestați preventiv, după ce au spart un post de poliție din Olt

Data:

Doi bărbați, în vârstă de 27 și respectiv 46 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați că au spart sediul Postului de Poliție Comunal Priseaca, județul Olt, și că au furat din interior mai multe obiecte și înscrisuri. 

Potrivit IPJ Olt, fapta a fost semnalată în dimineața zilei de 26 iunie, anul acesta.

Polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de 25 spre 26 iunie, în intervalul orar 22:30 – 03.00, când agenții s-au aflat în teren, pe raza de competență, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul Postului de Poliție Priseaca, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și înscrisuri.

Reprezentanții IPJ Olt, spun că la data de 25 iunie, ora 22.30, postul de poliție a fost a închis și asigurat inclusiv cu grilaje metalice, la plecarea agenților de poliție în teren.

Continuarea, în REPORTER24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

O instituție a statului a contestat decizia suspendării sesizărilor privind plagiatul lui Ciucă. Dar a refuzat să facă publică acțiunea

Ministerul Educației, prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior,...

VIDEO Afganistan: Copii vânduţi pentru adopţie, exploatare sexuală sau îndoctrinare

Copii vânduţi contra echivalentului a câteva sute de euro...

FOTO Cum arată Cazinoul din Constanța, după ce a fost parțial restaurat

Cazinoul din Constanța a fost parțial restaurat, iar vineri...