sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăÎn lumeDoi jurnalişti care relatau de la o manifestaţie pentru drepturile femeilor, biciuiți...

Doi jurnalişti care relatau de la o manifestaţie pentru drepturile femeilor, biciuiți de talibani

Doi jurnalişti afgani care lucrează pentru un ziar local din Kabul şi care relatau de la o manifestaţie pentru drepturile femeilor au fost bătuţi şi biciuiţi miercuri de talibani.

Cei doi reporteri ai „Etilaatroz” pezentau „semne de la zeci de lovituri de bici şi cablu pe faţă şi pe cap”, a scris editorul ziarului de investigaţie, Zaki Daryabi, pe reţeaua de socializare Twitter.

Acesta a postat şi fotografii şi videouri cu cele două victime, dintre care una are spatele rănit rău şi amândoi abia sunt în stare să meargă şi să vorbească după eliberarea lor.

Mai devreme în cursul zilei, talibanii au reţinut pentru scurtă vreme cinci jurnalişti ai cotidianului, după care i-au eliberat.

Sursa: La Libre Belgique/ Rador/ Traducere: Gabriela Sîrbu

SursăLa Libre
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE