miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăLa ziDoi puști, de 14 şi 17 ani, sunt principalii suspecţi ai unei...

Doi puști, de 14 şi 17 ani, sunt principalii suspecţi ai unei crime săvârșite în Pitești. Victimă, un bărbat lăsat într-o baie de sânge

Doi adolescenți, de 14 şi 17 ani, sunt principalii suspecţi ai unei crime săvârșite miercuri într-un cartier din Piteşti.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, dar şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi specialişti criminalişti, au efectuat joi percheziţii la locuinţele minorilor considerați principalii suspecți în dosarul de omor deschis miercuri la Pitești.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost ucis

Tragedia s-a întâmplat pe 29 septembrie, în cartierul Prundu.

Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în apropierea căii ferate a fost găsit un bărbat decedat.

Pe parcursul cercetărilor desfăşurate la faţa locului, a mai fost identificat un alt bărbat care prezenta leziuni în urma unei agresiuni, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

„În continuarea cercetărilor în cauză privind bărbatul găsit decedat în municipiul Piteşti, s-a stabilit că cel în cauză, de 34 de ani, precum şi celălalt bărbat identificat pe parcursul cercetărilor efectuate la faţa locului, de 54 de ani, ar fi fost victimele unei agresiuni, în cursul nopţii de 28 spre 29 septembrie 20”, precizează IPJ Argeș.

În urma investigaţiilor, a fost stabilit un cerc de persoane bănuite şi au fost administrate probe, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi omor, conform art. 234 şi 188 din Codul Penal.

Minorii, reținuți

Așa au ajuns oamenii legii să facă percheziții la locuințele celor doi minori. În urma acestora, au fost identificate şi ridicate obiecte cu valoare probatorie, totodată fiind puse în executare două mandate de aducere emise pentru cele două persoane bănuite.

„În urma administrării probatoriului, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cei doi, minori, de 17 şi de 14 ani, ambii din Ştefăneşti, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive”, precizează IPJ Argeş.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE