miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateDonează sânge și mergi gratis la Untold! Caravana mobilă ajunge în curând...

Donează sânge și mergi gratis la Untold! Caravana mobilă ajunge în curând în Cluj-Napoca

Caravana mobilă de donare de sânge urmează să ajungă și în Cluj-Napoca. Donatorii vor merge gratuit la prima zi de Untold 2021.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj a anunțat că în perioada 4-5 septembrie caravana mobilă de donare de sânge se va afla pe Bulevardul Eroilor, la Monumentul Memorandiștilor.

Cei care vor dona sânge în această perioadă vor primi un bilet la prima zi de Untold gratuit, dar și un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.

„Misiunea Untold de a susține și a încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD, organizează și în acest an campania mobilă de donare de sânge. Intră în Blood Network și donează sânge! Caravana mobilă se va afla la Cluj-Napoca în perioada 4-5 septembrie, la Monumentul Memorandiștilor, pe Bulevardul Eroilor.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE