Donează sânge și mergi gratis la Untold! Caravana mobilă ajunge în curând în Cluj-Napoca

Data:

Caravana mobilă de donare de sânge urmează să ajungă și în Cluj-Napoca. Donatorii vor merge gratuit la prima zi de Untold 2021.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj a anunțat că în perioada 4-5 septembrie caravana mobilă de donare de sânge se va afla pe Bulevardul Eroilor, la Monumentul Memorandiștilor.

Cei care vor dona sânge în această perioadă vor primi un bilet la prima zi de Untold gratuit, dar și un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.

„Misiunea Untold de a susține și a încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD, organizează și în acest an campania mobilă de donare de sânge. Intră în Blood Network și donează sânge! Caravana mobilă se va afla la Cluj-Napoca în perioada 4-5 septembrie, la Monumentul Memorandiștilor, pe Bulevardul Eroilor.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unde aleg românii să călătorească de Paște | Monitorul de Cluj

Unde aleg românii să călătorească de Paște, 1 Mai...

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul la europarlamentare | Eurobarometru

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul...

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai