Donnie does Dallas

Data:

Donnie a primit vizita prietenului său bun, Apărătorul Galaxiei Creștine, la Dallas, acolo unde Jack Kennedy a fost ucis de un băiat ce iubea Rusia nu la fel de mult ca Donnie și Apărătorul Galaxiei Creștine. Amândoi lucrează la o civilizație apuseană care să joace cazacioc cu armata rusă ce trage cu racheta în grădinițele ucrainiene în loc de bună dimineață.

Și Donnie și Apărătorul și Moscova urlă că ucrainienii nu au au ce să discute cu Moscova și că trebuie ca America sa se așeze la masă cu cea mai mare benzinărie din lume, după cum spunea John Mc Cain – pe care Donnie îl face laș, deși pe Donnie îl scăpă de armată un medic cu un fals că Donnie ar fi bolnăvior-.

Pentru cei doi fani ai lui Putin, Ucraina nu există și trebuie ca America să se umilească în fața Rusiei doar pentru ca Putin s[ poată să urineze pe dreptul internațional când are chef și să trimită trupe care să modeleze gropi comune cu femei și copii unde are chef în Europa de Est.  

Donnie și Apărătorul sunt aplaudați de băieți deștepți pentru care Dumnezeu a devenit o marfa cu care țin sub control pe cei nevoiași. Make America Great Again a devenit Make America ca Ungaria Apărătorului Galaxiei Creștine. Se lucrează din greu, ca în schimbul plăcerii de a urî cu sinceritate, Donnie și fanii lui să fie plătiți, și nu doar o dată când furnizează plăcerea, ci perpetuu pentru că vor puterea absolută.

Alegerile pe care ei nu le câștigă nu pot fi decât fraudate, și orice prilej de a mai incita la violență împotriva imigranților și gheilor nu trebuie pierdut. Donnie a zis că el este Petrol (preferabil din cel bun rusesc), Arme (care să tragă cât mai mult gloanțe pe secundă ca să urle Donnie și minionii lui că e nevoie să fie vândute cât mai multe arme ca să se poate lupta împotriva adolescenților pentru care e mai simplu să comită un masacru decât să sune la o linie erotică să vorbească cu singurele femei cu care ar avea curaj să vorbească) și Dumnezeu (care se gândește doar cum să țină la pușcărie orice femeie care a pierdut o sarcină să nu cumva să fi avortat fără să știe poliția din Uvalde care sigur știe să intervină la un avort să îl împiedice, nu și la un masacru cu arme de asalt în curs de derulare comis de luptători la fel de antrenați ca Screech din Salvați de clopoțel). 

Dacă Donnie zice, se face, și minionii lui mincinoși de la curtea lor supremă imediat au aruncat în aer protecția mediului că pierd bani sponsorii lui Donnie, au dat drumul la arme să nu cumva să poată fi limitate execuțiile în masă la grădinițele Micii poznași și au permis să se umple pușcăriile cu femei care pierd sarcina.

Dacă Fidesz de România a aplaudat trăznăile rasiale ale Apărătorului, că nu poți să nu aplauzi finanțatorul la care secuii au fost predați de statul român eșuat, la Dallas fanii lui Donnie au îmbrățișat în cunoștință de cauză Apărătorul Rasei Pure și visează la o zi în care toată America se va bucura și ea ca un ucenic al lui Donnie de ura față de Soros și de lapidarea gheilor care fură copiii și ni-i transformă în Ru Paul.  

Fanii lui Donnie visează la o lume în care doar opinia lor contează, în care doar ei să voteze și în care arta negocierii cu orice dictatură să devină regula, peste dorințele și drepturile unei țări mai mici din Europa de Est. 

Cei care luptă cu ideile totalitariste pare și ei descumpăniți pentru că nimeni nu se aștepta ca Mein Kampf să devină o carte care să fie pusă în aplicare în politică mai mult decât Biblia. Mein Kampf este despre triumful voinței, despre cum să eliminăm pe cei care ne pun în pericol puritatea rasei și despre spațiu vital care trebuie câștigat cu forța, așa cum procedează acum Rusia în Ucraina.

Biblia ne spune să nu lapidăm alte ființe umane, să nu facem rău altor oameni și să trăim o viață în care să fim cu fapta și cu gândul în Slujba Binelui. Doar că atunci când Șarpele Totalitarismului vrea să ne tenteze, e bine să reacționăm și să ducem muncă de lămurire cu toți cei care ar vrea să nu mai audă și vocea altora ce nu gândesc la fel ca ei. 

Donnie vrea ca noi toți să adorăm inepțiile lui și să credem doar ce vrea el să credem.

Așa cum spunea Charlie Chaplin în discursul final din The great dictator (make america great again sună cam preluată de aici) „nu vă abandonați brutelor, oameni care vă disprețuiesc, vă pun în lanțuri de sclav, vă înregimentează viețile, vă spun ce să faceți și ce să credeți, și cum să simțiți, care vă tratează ca pe o turmă de vite” pentru că dictatorii ca Donnie și Apărătorul Galaxiei Creștine ne vor hrăni până la moarte cu „lăcomie, ură și intoleranță”. 

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...