Dosar penal deschis de Poliţia Ilfov după agresarea consilierei USR din Mogoşoaia

Data:

Poliţia Ilfov s-a autosesizat şi a deschis dosar penal în cazul consilierei USR din Mogoşoaia agresată şi ameninţată de doi colegi, unul din PNL şi altul de la PMP.

Consiliera Felicia Ienculescu Popovici a declarat, vineri după-amiază, pentru G4Media, că este pe drum spre audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Într-un mesaj postat pe Facebook, USR a afirmat că incidentul a avut loc doarece Popovici s-ar fi opus unui “tun imobiliar pus la cale de primarul PNL”. Evenimentul s-a petrecut joi seara la şcoala din Mogoşoaia, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local.

“Nimeni nu ar trebui să treacă prin aşa ceva. Nimeni nu ar trebui să vină la o simplă şedinţă a comisiei de muncă, protecţie socială şi a copilului şi să aibă parte de ameninţări şi agresiune fizică. Am depus plângere la Poliţie şi voi face tot ce e necesar ca nimănui şi mai ales niciunei femei să nu-i fie teamă să ocupe o funcţie publică. Nu mi-e frică, nici vouă să nu vă fie frică când căutaţi dreptatea, când vă faceţi datoria. We shall overcome”, a scris consiliera USR după incident, pe pagina sa de socializare.

Consilierii locali acuzaţi de Popovici sunt Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP).

Într-un material video postat pe pagina de Facebook a USR, unul dintre consilierii implicaţi în incident poate fi auzit cum o ameninţă pe Popovici că o va trimite în scaunul cu rotile. Potrivit USR, ameninţarea a fost făcută de Valentin Ene:

“Dacă vreodată mai aud în viaţa mea că mai puneţi să mai sune reporteri pe nevastă-mea sau pe fii-mea, vă las în căruţ cu rotile, credeţi-mă. Puteţi să înregistraţi. Vă las în căruţ cu rotile. Chiar dacă mă duc la puşcărie 5 ani, 6 ani, 7 ani, vă las în căruţ cu rotile”. Detalii aici.

Preşedintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat, vineri, că organizaţia pe care o conduce “condamnă ferm” orice formă de violenţă şi că Valentin Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei.

La rândul său, preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, a anunţat, tot vineri, că solicită suspendarea consilierului Dinu Gheorghe din toate funcţiile sale politice până la finalizarea anchetei. De asemenea, Diaconescu a mai transmis că partidul pe care îl conduce nu “tolerează” comportamentele de acest gen, titrează EPOCHTIMES ROMANIA.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related