Dosarul de corupţie al lui Darius Vâlcov, suspendat. Se aşteaptă clarificări privind prescripţia

Data:

Dosarul de corupţie al fostului primar al Slatinei, Darius Vâlcov, a fost suspendat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până pe 25 octombrie, când instanţa supremă va da decizia regulatorie ce vizează modul de aplicare şi interpretare a deciziei CCR pe tema prescripţiei răspunderii penale.

La termenul de luni, instanţa a hotărât menţinerea măsurilor asigurătorii dispuse asurpa bunurilor lui Darius Vâlcov.

„În baza art. 250 ind. 2 din Codul de procedură penală, menţine măsurile asigurătorii dispuse asupra bunurilor aparţinând inculpatului Vâlcov Darius – Bogdan, astfel cum au fost menţinute prin sentinţa penală nr. 74 din data de 8 februarie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia penală, în dosarul nr. 2018/1/2015 Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. II.

În temeiul art. 476 alin.(4) din Codul de procedură penală, dispune suspendarea judecării prezentei cauze până la soluţionarea sesizării ce face obiectul dosarului nr. 1341/1/2022 aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justitţie privind pronunţarea unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 26 septembrie 2022”, se arată în încheierea ICCJ.

Continuarea, în Reporter 24!

Citește și: INTERVIU Ce se va schimba în Italia și în UE după ce Giorgiei Meloni devine prim-ministru

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...