Dosarul jafului din pădurea Bucium, Iași. Vilele ilegale și copacii smulși din pământ, în atenția DNA

Data:

Potrivit ReporterIS, în prima zi de muncă din 2022, DNA Iași a cerut de la Primăria Iași acte despre domeniul imobiliar pe care patronii BZI îl dețin lângă Motel Bucium.

În a treia zi calendaristică a anului 2022, de fapt prima lucrătoare, procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Iași au făcut o solicitare către Primărie pentru a le fi puse la dispoziție mai multe documente. Pe scurt, anchetatorii au deschis o lucrare penală în centrul căreia se află membri ai familiei Asimionesei, ce controlează publicația BZI, funcționari ai Primăriei și Poliției Locale, dar și personal silvic.

Speța e simplă – condițiile ilegale în care familia Asimionesei și-a edificat domeniul imobiliar din pădurea Bucium: fără niciun fel de autorizație de construire, dar și cu defrișarea unei suprafețe mai mari decât cea permisă de lege.

Articolul integral, în ReporterIS!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...