duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateDosarul şoferiţei care a accidentat mortal două fete în cartierul Andronache din...

Dosarul şoferiţei care a accidentat mortal două fete în cartierul Andronache din București, întors de judecători la Parchet din cauza neregulilor din ancheta procurorilor

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 au dispus, joi, retrimiterea la Parchet a dosarului în care o şoferiţă este acuzată că a accidentat mortal două fete în zona Andronache din București, după ce procurorii au refuzat să îndrepte mai multe nereguli constatate de judecători în rechizitoriu, transmite Agerpres. Accidentul soldat cu moartea celor două fete a stârnit o mare emoție publică, femeia care a produs acidentul fiind agresată de rudele victimelor.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei la sfârşitul lunii aprilie, iar la dezbaterile din camera preliminară, judecătorii au constat mai multe nereguli în rechizitoriu.

Citește articolul complet în G4 Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE