Două centre de îngrijire din Bistrița-Năsăud funcționează fără licență. Cum e posibil?

Data:

În comuna Teaca funcționează două unități de îngrijire a bătrânilor care nu dețin licență pentru serviciile prestate. Mai mult, solicitările pentru licențiere au fost întocmite abia în luna iulie 2023, imediat după apariția scandalului privind azilele groazei din Ilfov și după anunțul premierului că se vor face controale tematice în toată țara. Pentru a clarifica această situație, saptamana.online a solicitat informații de interes public de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud.

Conform AJPIS BN, documentațiile pentru licențiere au fost transmise după cum urmează: UAMS Teaca a transmis documentele în data de 07.07.2023; Asociația Centrul Rezidențial pentru Vârstnici ”Speranță și Viață” Teaca în data de 11.07.2023.

Citește și: Viena se opune în continuare aderării României la Schengen

Cele două centre funcționează așa de mai multă vreme, respectiv UAMS Teaca a redeschis după reabilitare și a anunțat că primește beneficiari începând cu luna ianuarie 2023. Numărul beneficiarilor găzduiți în cadrul serviciilor sociale a celor 2 furnizori din localitatea Teaca, este după cum urmează:

  • Unitatea de asistență medico-socială Teaca: 23 beneficiari
  • Asociația Centrul Rezidențial pentru Vârstnici ”Speranță și Viață” Teaca: 14 beneficiari

Continuarea, Săptămâna Onlinie!

FOTO: Facebook Instituția prefectului Bistrița-Năsăud.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related