Două pasaje din Craiova, închise din cauza ploii torențiale. Mai multe zone din județ, sub Cod Roșu de grindină

Data:

Pasajul de la Universitate și cel din Bariera Vâlcii, Craiova, au fost închise, duminică seara, din cauza ploii torențiale și toate activitățile dedicate Zilelor Craiovei vor fi suspendate, anunță primarul Lia Olguța Vasilescu.

„A plouat deja peste 25 de litri/ mp, în Craiova, ceea ce înseamnă că începe să fie depășită cantitatea de apă ce poate fi preluată de sistemul de canalizare care este realizat, conform normativelor europene, la 25 l/mp. Am închis pasajele Universitatea și Bariera Vâlcii și au fost suspendate toate activitățile dedicate Zilelor Craiovei, din zona centrală. Dacă aveți probleme deosebite, vă rog să sunați la telefonul cetățeanului 0251/984. Toate utilajele Companiei de Apă Oltenia sunt deja în teren, în zonele cu probleme”, a scris edilul pe Facebook.

Citește articolul integral pe Reporter24.info

Citește și: Polonia oferă Ucrainei mortiere autopropulsate în contextul asaltului Rusiei în Donbas

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related