Două transporturi agabaritice traversează duminică mai multe drumuri naționale. Unde sunt impuse restricții de circulație

Data:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că duminică, 3 aprilie, se vor desfășura două transporturi agabaritice.

1. La ora 22.00, se va desfășura un transport agabaritic pe ruta: Sibiu – A1 – DN 1 – DN Centura Alba Iulia – DN 1 – A10 – A3 – DN 1 – DN 19 – A3 – PTF Borș II.

Acesta este format dintr-un camion cu greutatea de 114 tone.

2. La ora 22:00, un al doilea transport agabaritic se va deplasa pe traseul: PTF Nădlac II – A1 – DN 7 – A1 – DN 1 – DN 1A – A3 – DNCB – DN 5 – Giurgiu Pod PTF.

Acesta este format dintr-un camion cu lățimea de 5,65 metri.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Cele două transporturi vor fi însoțite pe traseele precizate de echipaje ale poliției rutiere.

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.