marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziDr. Amin Zahra, medic ATI: "Ne putem considera binecuvântați dacă nu avem...

Dr. Amin Zahra, medic ATI: „Ne putem considera binecuvântați dacă nu avem pe nimeni în izolare sau internat în spital”

De Crăciun, RO Vaccinare a postat pe pagina de Facebook a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 un mesaj emoționant transmis de dr. Amin Zahra, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

„Și anul acesta, sărbătorile trebuie să fie doar în familie… Și, sincer, asta este partea bună a acestei pandemii, pentru că uneori poate doar de sărbători reușim să ne reunim! Nu contează cât de mare și bogată este masa de Crăciun pentru că, chiar dacă până acum nu ne-am dat seama, suntem cu adevărat bogați, dacă avem toată familia în jurul nostru”, a spus medicul.

„Trăim vremuri în care degetele noastre ating mai des telefonul decât oameni dragi”

Mesajul specialistului ATI se încheie cu un apel la încredere și speranţă.


„Ne putem considera și binecuvântați dacă nu avem pe nimeni în izolare sau internat în spital.
Dacă pacienții mei ar putea să vă transmită un mesaj, sunt sigur că mesajul ar fi: Să petreceți timp cât mai mult cu familia, pentru că timpul este scurt și trăim vremuri în care degetele noastre ating mai des telefonul decât oameni dragi. Apreciază tot ce ai!

Iubiți-vă mult! Aveți grijă de sănătatea voastră, pentru că dacă esti sănătos, poți face orice! Acesta poate fi cel mai frumos cadou pe care l-am putea primi! Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere și speranţă! Vă doresc Crăciun fericit și senin, dragilor, și multă sănătate!”, a transmis dr. Amin Zahra, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE