joi, 20 ianuarie 2022
AcasăLa ziPoliticăDragoș-Cristian Vlad, un apropiat al grupării Ghiță-Rovana Plumb, numit de premierul Ciucă...

Dragoș-Cristian Vlad, un apropiat al grupării Ghiță-Rovana Plumb, numit de premierul Ciucă la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit, luni, pe Dragoș-Cristian Vlad, în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României.

G4Media a scris, pe 31 decembrie, că gruparea Sebastian Ghiță – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD pe Dragoș Cristian Vlad la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

Dragoș Cristian Vlad a fost directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb în mandatele acesteia de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Dragoș Cristian Vlad este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiță – Rovana Plumb. În 2017, când era un simplu funcționar în Ministerul Fondurilor Europene, el a fost numit de guvernul PSD în Consiliul de Administrație al Telekom Romania, titrează G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE