Dragoș-Cristian Vlad, un apropiat al grupării Ghiță-Rovana Plumb, numit de premierul Ciucă la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental

Data:

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit, luni, pe Dragoș-Cristian Vlad, în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României.

G4Media a scris, pe 31 decembrie, că gruparea Sebastian Ghiță – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD pe Dragoș Cristian Vlad la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

Dragoș Cristian Vlad a fost directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb în mandatele acesteia de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Dragoș Cristian Vlad este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiță – Rovana Plumb. În 2017, când era un simplu funcționar în Ministerul Fondurilor Europene, el a fost numit de guvernul PSD în Consiliul de Administrație al Telekom Romania, titrează G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Schioare surprinsă de avalanşă în Munţii Rodnei

Schioare surprinsă de avalanşă. O schioare care a coborât...

Nicușor Dan crește în opțiunile bucureștenilor | SONDAJ publicat de Nicușor Dan

Nicușor Dan crește în opțiunile bucureștenilor. Dacă duminica viitoare...

Trei zile de Open Data Hachathon. Ce am descoperit căutând cheltuielile primăriilor

Trei zile de Open Data Hachathon. Hackathonul bunei guvernări...